Facebook Pixel
Видове градински мебели – 1 част
, Видове градински мебели – 1 част
Публикувана в Полезно

Видове градински мебели – 1 част

Обичате природата и искате да превърнете градината си в едно прекрасно и уютно място? А знаете ли, че градинските мебели могат да отговарят на Вашите нужди независимо от бюджета Ви?

Ако имате голяма градина, тревни площи или просто едно малко кътче с цветя, тази статия е за Вас. Защото днес ще поговорим за различните видове градинските мебели и как те могат да паснат на Вашето пространство.

Градински маси, столове, дивани, шезлонги и чадъри. И всичко това създадено от най-добрите дизайнери специално за Вашата градина. Градинските мебели се различават не само по стил, но и по начина си на изработка. Но днес ще се фокусираме върху видовете градински мебели, според материала, от който са изработени.

, Видове градински мебели – 1 част

Метални градински мебели

Те са идеални за по-малките вътрешни дворове и балкони. Моделите изработени от алуминии са здрави и леки, което означава, че лесно могат да се преместват при необходимост. А тези от стомана са по-тежки, но няма как да бъдат издухани от вятъра.

И макар металът да е един от най-издръжливите материали, не се препоръчва за градини с басейни или открити пространства. Защото лесно може да ръждяса.

Дървени градински мебели

Естественото дърво е невероятно красиво. С него можете да създадете едно прекрасно дворно пространство. Съчетайте мебелите с високи дървета и любимите си цветя.

В сравнение с метала, дървото е много по-податливо на счупвания. А в зависимост от качеството му, може да се одраска повърхностния слой. Наистина качествените мебели за градина са изработени, така че да издържат на атмосферните условия. Но това е обвързано с разходи за поддръжка и първоначалната инвестиция за закупуването им.

С това ще приключим тази част от статията. Следете нашия блог, защото в следващата част ще Ви представим нашите любими градински мебели от ратан.

Споделете публикацията

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене

Количка

Нямате артикули в количката.

Call Now Button