Facebook Pixel
ТРИ съвета за малък апартамент
, ТРИ съвета за малък апартамент
Публикувана в Полезно

ТРИ съвета за малък апартамент

Животът в малък апартамент е предизвикателство. Няма значение дали имате гарсонера, студио или партерен апартамент. Изправени сте пред уникална задача с повишена трудност. Трябва не просто да превърнете една стая в спалня, всекидневна, кухня, но и да изберете красиви и функционални мебели за дома си.

Не знаете как да изберете правилните мебели за дома си? Притеснявате се, че ще претрупате пространството с обзавеждането? В тази статия ние от Ник Стил ще Ви представим три интересни идеи за удобен и уютен дом.

Започнете с разделяне на апартамента на зони.

Може би Ви се струва много по-лесно да заложите на отворената концепция. Да, със сигурност няма да Ви отнеме толкова време в обмислянето на детайлите, но в дългосрочен план ще Ви създаде проблеми. Липсата на дефинирани пространства може да създаде хаос в живота Ви.

Затова дизайнерите съветват – направете всичко възможно да разделите пространството на зони, които имат конкретна цел. Например – офис, спалня, кухня и холова част.

Изберете правилните мебели за дома си.

Заложете на мебели за дома, който не само изглеждат добре, но и ще паснат точно на Вашето пространство. Възползвайте се максимално от апартамента си като изберете функционалността и практичността пред уникалния дизайн.

Обмислете как да организирате вещите си.

Всеки знае, че всяко домакинство се нуждае от пространства за съхранение. За съжаление, в малките апартаменти има ограничено място за гардероби, етажерки, шкафове и секции. Тук решението не е просто да изберете функционални мебели за дома, а да измислите как да организирате вещите си в тях.

Инвестирайте в организатори, които ще Ви помогнат да сложите край на хаоса в гардероба и шкафовете. Така не само ще съберете повече неща, но и ще улесните намирането им.

Нуждаете се от качествени и функционални мебели за дома? Открийте всичко необходимо за обзавеждането в онлайн магазина на Ник Стил.

Споделете публикацията

Коментар

  • Според мен, още при закупуването на апартамент трябва да имаме представа в главата си как искаме да подредим мебелите. След това да изберем цветова гама, да изберем от голямото разнооразие на пазара и да събираме средства, ако нямаме налични. Определено мебелите за дома трябва да са максимално фунционални и практични за всяко пространство. Така организирането на мебелите ще е по-лесно в домакинството.

    Глория
    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене

Количка

Нямате артикули в количката.

Call Now Button