Facebook Pixel
ТРИ съвета при избора на мебели за трапезарията
, ТРИ съвета при избора на мебели за трапезарията
Публикувана в Полезно

ТРИ съвета при избора на мебели за трапезарията

Омръзна Ви да гледате старите мебели в трапезарията? Искате да вдъхнете нов живот на пространството и да му придадете повече хармония и уют? А знаете ли, че можете да го постигнете като изберете правилните мебели за трапезария?

Не се доверявайте на емоционални покупки и необмислени промени! В тази статия ние от Ник Стил ще Ви дадем три съвета как да изберете подходящи мебели за трапезарията си.

Мислите си, че няма значение каква е формата на масата или материалите, от които са изработените новите Ви мебели? Дизайнерите съветват да имате предвид, че новото обзавеждане е инвестиция в бъдещето. Затова всеки един детайл трябва да е старателно подбран и съчетан за сбъдване на Вашата мечта за перфектен дом.

Започнете с оглеждане на помещението. За целта изхвърлете старите и непотребни мебели. Обърнете внимание на особеностите на стаята, архитектурните препятствия и особености. Вземете размерите и направете план, по който да работите.

, ТРИ съвета при избора на мебели за трапезарията

Тук е добре и да помислите от какви мебели за трапезария ще се нуждаете. Например, ако стаята е по-голяма, няма нужда да се водите от трапезната маса и столове. Можете да добавите и елементи като диван, канапе, секции, витрини и други.

Ако трапезарията Ви е по-малка, ще се наложи да заложите на функционалността и практичността на мебелите за трапезария.

Продължете с избора на цветове, материали и форми.

За малките стаи е препоръчително да се спрете на пастелни цветове, които да отварят пространството и да създават илюзията за повече място.

Завършете промяната с избор на мебели за трапезарията.

Масите с изчистени линии могат да създадат по-съвременен и стилен интериор. А ако сте любители на индустриалния стил, можете да заложите на маси с по-дебели крака и масивни плотове.

С това ще завършим тази статия. Следете нашия блог, защото скоро ще продължим темата.

Споделете публикацията

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене

Количка

Нямате артикули в количката.

Call Now Button