Facebook Pixel
ТРИ съвета при избора на мебели за трапезарията
, ТРИ съвета при избора на мебели за трапезарията
Публикувана в Полезно

ТРИ съвета при избора на мебели за трапезарията

Омръзна Ви да гледате старите мебели в трапезарията? Искате да вдъхнете нов живот на пространството и да му придадете повече хармония и уют? А знаете ли, че можете да го постигнете като изберете правилните мебели за трапезария?

Не се доверявайте на емоционални покупки и необмислени промени! В тази статия ние от Ник Стил ще Ви дадем три съвета как да изберете подходящи мебели за трапезарията си.

Мислите си, че няма значение каква е формата на масата или материалите, от които са изработените новите Ви мебели? Дизайнерите съветват да имате предвид, че новото обзавеждане е инвестиция в бъдещето. Затова всеки един детайл трябва да е старателно подбран и съчетан за сбъдване на Вашата мечта за перфектен дом.

Започнете с оглеждане на помещението. За целта изхвърлете старите и непотребни мебели. Обърнете внимание на особеностите на стаята, архитектурните препятствия и особености. Вземете размерите и направете план, по който да работите.

, ТРИ съвета при избора на мебели за трапезарията

Тук е добре и да помислите от какви мебели за трапезария ще се нуждаете. Например, ако стаята е по-голяма, няма нужда да се водите от трапезната маса и столове. Можете да добавите и елементи като диван, канапе, секции, витрини и други.

Ако трапезарията Ви е по-малка, ще се наложи да заложите на функционалността и практичността на мебелите за трапезария.

Продължете с избора на цветове, материали и форми.

За малките стаи е препоръчително да се спрете на пастелни цветове, които да отварят пространството и да създават илюзията за повече място.

Завършете промяната с избор на мебели за трапезарията.

Масите с изчистени линии могат да създадат по-съвременен и стилен интериор. А ако сте любители на индустриалния стил, можете да заложите на маси с по-дебели крака и масивни плотове.

С това ще завършим тази статия. Следете нашия блог, защото скоро ще продължим темата.

Споделете публикацията

Коментари(2)

 • Изборът за мебели за трапезарията е изключително труден. Трябва да са практични и удобни и едновременно да не заемат цялото пространсто. Отне ми доста време, за да избера правилните мебели. Но мисля, че направих най-доброто решение с Ник Стил.

  Петра
  Отговор
 • Изборът на мебели за трапезарията може да бъде трудна задача, тъй като това е мястото, където се хапваме и провеждаме време с близките си. При избора на мебели за трапезарията има няколко неща, които следва да се имат предвид, за да се осигури максимален комфорт и функционалност.

  Първо, трябва да се избере правилният размер на мебелите. Те не бива да заемат прекалено много място в стаята, но в същото време да осигурят достатъчно място за всички членове на домакинството. Трапезната маса трябва да бъде достатъчно голяма за да се поставят ястията и приборите, но също така и да има място за хората да се разположат удобно.

  Второ, следва да се обмисли материалът на мебелите. Това може да бъде дърво, метал, стъкло или пластмаса. Изборът на материала зависи от личния вкус и предпочитания, както и от стила на интериора на трапезарията.

  Трето, трябва да се има предвид удобството на мебелите. Те трябва да бъдат удобни за сядане и да осигурят достатъчна опора на гърба. Също така, те трябва да бъдат лесни за почистване и поддръжка.

  Четвърто, следва да се има предвид стила на мебелите. Те трябва да се хармонизират с останалата мебелна аранжировка на трапезарията и да подчертават персоналния вкус и стил на домакинството.

  В заключение, изборът на мебели за трапезарията е важен и може да създаде уют и комфорт в дома. Трябва да се има предвид правилният размер, материалът, удобството и стила на мебелите, за да се осигури максимален комфорт и функционалност в трапезарията.

  Кристиана Друмева
  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене

Количка

Нямате артикули в количката.

Call Now Button