Facebook Pixel
Как да изберете подходящи мебели за кафе?
, Как да изберете подходящи мебели за кафе?
Публикувана в Полезно

Как да изберете подходящи мебели за кафе?

Имате нова бизнес идея? Искате да отворите кафе? А знаете ли, че НЕ само добрите кафе и обслужване ще направят Вашето заведение успешно?

Дизайнът и мебелите за кафето са тези, които ще привлечат Вашите клиенти. Затова в тази статия ще се фокусираме върху мебелите за кафета и как да ги изберете правилно.

Преди да се спрете на определени мебели за кафета, трябва да помислите върху няколко въпроса: „Ще могат ли хората да се качат на бар столовете?”, „Ще им бъдат ли удобни тези мебели?”. От тези и много други фактори зависи дали Вашето начинание ще бъде успешно или ще се увенчае с провал.

, Как да изберете подходящи мебели за кафе?

Но преди да изпробвате избраните от Вас мебели за кафе, трябва да се съобразите с 2 важни фактора:

–  Размерът на масите и столовете. – в идеалният случай ще искате да сложите възможно най-много маси и столове във Вашето заведение. Но НЕ забравяйте да се уверите, че масите няма да са разположени прекалено близко, така че посетителите да се чувстват притиснати и некомфортно.

Пространство между масите и столовете – трябва да осигурите на персонала и клиентите достатъчно място да се придвижват свободно между мебелите за кафета. Така че да не се блъскат и да не спират движението. Съветваме Ви да измерите площта на залите и да планирате 70-80 см между масите. Това трябва да Ви даде добра представа за размерите на масите и столовете, към които да се насочите.

Разбира се, всичко зависи от типа кафене, които искате да отворите. Но ако идеята още се оформя, можете да разгледате нашите предложения. В сайта ни можете да откриете голямо разнообразие от столове, маси и аксесоари за Вашето кафе.

Споделете публикацията

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене

Количка

Нямате артикули в количката.

Call Now Button