Facebook Pixel
Открийте своите трапезни столове с Ник Стил
, Открийте своите трапезни столове с Ник Стил
Публикувана в Полезно

Открийте своите трапезни столове с Ник Стил

Няма значение дали живеете сам и обичате да каните гости или имате семейство, с което  споделяте незабравимите мигове от живота. Всеки дом се нуждае от обособено място за хранене, където да разполагате с необходимите места за сядане и маса с правилния размер.

Трапезните столове се различават не само по своя дизайн, но и по комфорта, който ще Ви предложат. Те трябва да са съобразени с капацитета на масата и нуждите на Вашето домакинство.

Какво да направите, за да създадете перфектната трапезария?

, Открийте своите трапезни столове с Ник Стил

Започнете от масата!

Много хора правят импулсивни покупки, когато тръгнат по мебелните магазини и резултатите не винаги са задоволителни. Няма смисъл да купувате столовете, ако не сте избрали своята трапезна маса и нямате представа къде ще бъде разположена.

Затова първата стъпка е да проектирате своето пространство и внимателно да изберете най-подходящото място за масата и столовете. Така ще можете да прецените от колко стола ще се нуждаете и с каква височина трябва да бъдат.

Направете необходимите измервания, за да осигурите правилното прилягане и необходимия капацитет за сядане.

Нашите дизайнери Ви съветват да заложите на трапезна маса с овална или правоъгълна форма, ако трапезарията Ви е малка.

Комбинирайте трапезната маса и столове според материалите и цветовете!

Най-новите тенденции наблягат на отличаващи се цветови комбинации и качествената изработка. Обърнете внимание, че не е добра идея да смесвате материалите. Например да заложите на маса от масив, а трапезните столове да са пластмасови.

По-интересно би се получило, ако изберете маса и столове с еднакви крака, тоест да са изработени от един и същи материал и в същия цвят.

, Открийте своите трапезни столове с Ник Стил

Какви трапезни столове можете да откриете при нас?

Добавете много наслада и стил към ежедневието си с нашата НОВА колекция от трапезни и кухненски столове. Предлагаме Ви столове, изработени от различни материали и с голямо разнообразие от дизайни.

Заложете на тапицирани кухненски и трапезни столове и добавете специален акцент към интериора. Разполагаме както с тапицерии от естествена и изкуствена кожа, така и специална селекция от тъкани с различни цветове.

Приглушените тонове в сиво, бяло и бежово ще придадат много нежност на Вашата трапезария. А нюансите като оранжево, зелено и червено са смело решение за декорация.

Не чакайте повече! Изберете любимите си трапезни столове от тази категория и ги поръчайте още сега през нашия онлайн магазин.

Споделете публикацията

Коментар

  • Вече сме избрали къде ще сложим масата и столовете във всекидневната. Докато приключим с ремонта, ще сме ги закупили. Радваме се, че намерихме комплекта за трапезария с еднакви крака и ще си паснат идеално с елементи от кухненската част.

    Петя Огнянова
    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене

Количка

Нямате артикули в количката.

Call Now Button