Facebook Pixel
Особености при обзавеждането с мебели за трапезария
мебели за трапезария, Особености при обзавеждането с мебели за трапезария
Публикувана в Полезно

Особености при обзавеждането с мебели за трапезария

Трапезарията е една от най-важните стаи във Вашия дом. Независимо дали я използвате само за хранене, или организирате събирания с приятели, партита и тематични вечери. Едно добре проектирано и обзаведено пространство ще бъде много по-удобно за Вас и гостите Ви.

За съжаление, много хора пренебрегват трапезария. И вместо да се стремят да съчетаят дизайна с практичността, избират каквито и да е мебели за трапезария. Някои се водят от красивата им визия, а други от достъпната им цена.

Най-големите грешки при избора на мебели за трапезария

Затова в тази статия ще Ви разкрием кои са най-големите грешки, които можете да направите при избора на мебели за трапезария. А след това ще оставим на Вас да изберете най-подходящите за Вашия дом.

Може би, една от най-големите грешки, които можете да направите е да нямате цялостна концепция. Без идея за дизайна, Вие рискувате да вземете мебели за трапезария, които ще бъдат в различни стилове и няма да си подхождат.

Ние Ви съветваме – не бързайте да направите всичко за един ден. Да, знаем, че ремонтите са неприятни и отнемат време. Но понякога е нужно да се вгледате в малките детайли и да откриете правилната концепция. Така ще Ви е по-лесно и да изберете правилните мебели за трапезария.

мебели за трапезария, Особености при обзавеждането с мебели за трапезария

Друга голяма грешка е, че много хора започват първо с мебелите за трапезария и остават избора на цвят за накрая, но това не е добра идея. Причината е, че между различните нюанси има голяма разлика. Най-добрият начин да сте сигурни, че избраните от Вас цветове ще си паснат е да изберете първо цвета на стените, а след това да го съчетаете с мебелите.

Нашите специалисти Ви съветват – не залагайте на прекалено много цветове. Най-добрият вариант е да съчетаете 2-3 и да се придържате към тях, когато избирате дамаските за мебелите за трапезарията. Бъдете оригинални, но се фокусирайте върху създаването на красиво и елегантно пространство.

Третата често срещата грешка е изборът на маса и столове от различни магазини. Причината е, че всеки производител има различни стандарти за височина на столовете и масите. И трудно може да се говори за единен стандарт. Съветът ни тук е – вземете тези мебели за трапезария като комплект или внимателно съчетайте техните височини.

Не искате да обикаляте магазините? Имате хиляди идеи, но не можете да се спрете само на една? Ние от Ник Стил винаги сме готови да Ви помогнем за реализиране и най-смелите мечти.

В нашия онлайн магазин ще откриете голямо разнообрзие не само на обзавеждане за трапезария, но и на продукти, подходящи за Вашия дом и бизнес.

Не забравяйте, удобството и стилът трябва да вървят ръка за ръка, а не да се самоизключват.

Разгледайте нашите мебели за трапезария на нашия сайт или се свържете с нашите консултанти на телефон: 0897 880 180.

Споделете публикацията

Коментар

  • Отдавна искахме да променим нещо у дома и това се случи преди няколко седмици. Дълго време се чудехме в какъв стил маса и столове искаме, но накрая стигнахме до избора на по-модерна визия. Посъветвахме се с консултанта в магазина за правилния избор за трапезните столове спрямо височината на масата. Със сигурност взехме правилно решение и то на добра цена за пазара в момента.

    Стилиана
    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене

Количка

Нямате артикули в количката.

Call Now Button