Facebook Pixel
Какво трябва да знаете при избора на обзавеждане на хотели? – 2 част
, Какво трябва да знаете при избора на обзавеждане на хотели? – 2 част
Публикувана в Полезно

Какво трябва да знаете при избора на обзавеждане на хотели? – 2 част

Когато става въпрос за обзавеждане на хотели, няма приет стандарт, към който да се придържате с избора си. Особено когато става въпрос за луксозно обзавеждане на хотели и удобни мебели. Това са доста субективни понятия, които могат да варират според възприятията на самите посетители на хотела.

И все пак, когато става въпрос за обзавеждане на хотела, трябва да се придържаме към определени качества на избраните от нас мебели.

В предната част на статията Ви споделихме колко е важно за Вас да инвестирате в качествено обзавеждане за хотели. А днес ще продължим тази тема и ще Ви разкрием и другите важни качества на мебелите за хотели.

Функционалност.

Много дизайнери съветват при обзавеждането на хотели да заложите на функционалността. По този начин, дори стаите да са малки, Вашите гости ще се почувстват удовлетворени, че сте отговорили на нуждите им. Например, ако няма специална зона за тоалетка с огледало в стаята, можете да поставите огледало на вратата на гардероба или на портмантото.

, Какво трябва да знаете при избора на обзавеждане на хотели? – 2 част

Комфорт

Преди да се спрете на обзавеждане за хотели е добре да се абстрахирате от дизайна и външния му вид. Да, тези легла и дивани може да Ви изглеждат страхотни и да паснат на концепцията Ви. Но трябва да се запитате дали ще са достатъчно удобни за Вашите гости. Комфортът е важен фактор. Защото именно той, а не красивата визия, ще накарат гостите Ви да се върнат при Вас.

Затова НЕ само обзавеждането на стаите, но и ресторанта, бара, фоайето, басейна и всички останали зони за ползване от гостите, трябва да бъдат достатъчно удобни за тях.

Разбира се, това Не означава да вземете мебели, които не са естетически удовлетворяващи за Вас. В нашия сайт можете да откриете обзавеждане за хотели, което съчетава в едно комфорта и добрия дизайн.

Разгледайте ги ТУК.

Споделете публикацията

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене

Количка

Нямате артикули в количката.

Call Now Button