Facebook Pixel
Люлеещи се трапезни столове
, Люлеещи се трапезни столове
Публикувана в Полезно

Люлеещи се трапезни столове

За какво се сещате, когато чуете „люлеещ се стол”? Голям и масивен стол, в който да приспивате децата? Или малък и симпатичен стол на верандата, в който да се наслаждавате на сутрините с чаша в ръка? Всичко това звучи прекрасно, но люлеещите се столове отдавна излязаха от рамките на традиционното приложение. И вече могат да бъдат открити и на трапезната маса.

В тази статия ще Ви представим люлеещите се мебели за трапезария и ще Ви споделим какви са техните предимства.

, Люлеещи се трапезни столове

Люлеещ се стол Алея

, Люлеещи се трапезни столове

Люлеещ се стол Алея Пачуорк

 

Може да Ви се стори странно, но люлеещите се трапезни столове са любими не само на големите, но и на децата. Те са напълно безопасни и плавното им люлеене ги успокоява и им помага да се съсредоточат върху храненето. Освен това, ако като бебета са били приспивани на люлеещ се стол, те имат известна емоционална привързаност към този тип столове. И на тях се чувстват по-сигурни и спокойни.

Люлеещите се трапезни столове са много по-комфортни за хората, които имат проблеми с гръбнака, страдат от артрит или деменция. Според проучване, проведено в университета в Рочестър, люлеенето подпомага освобождаването на ендорфинови хормони. Те повишават настроението на пациентите с деменция и подпомагат намаляването на болките.

Друго предимство на люлеещите се трапезни столове е, че люлеенето стимулира тялото да поддържа възможно най-добрия баланс.

И не на последно място, люлеещите се трапезни столове впечатляват със своята визия и дизайн. Те могат да се съчетаят с всякакви трапезни маси и интериори.

Разгледайте нашите люлеещи се трапезни столове в нашия онлайн магазин. Свържете се с нас на телефон: 089 788 0188, ако имате допълнително въпроси.

Споделете публикацията

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене

Количка

Нямате артикули в количката.

Call Now Button