Facebook Pixel
Класика и стил в едно
, Класика и стил в едно
Публикувана в Полезно

Класика и стил в едно

Имате малка трапезария? Не можете да съберете на масата цялото си семейство и това Ви създава неудобство? Знаете ли, че някои простички решения могат да Ви помогнат да организирате пространството си?

Не, тук не става въпрос да променяте изцяло всичко. Някои малки неща като смяната на трапезната маса и столове могат да допринесат за хармонията у дома.

Пространството е Вашият най-голям враг. В този случай не трябва просто да тръгнете по магазините и да вземете първия комплект, който Ви хареса. Пропорцията и големината на мебелите е от голямо значение за удобството Ви.

Всичко започва с избора на маса. Тя ще бъде центърът на Вашата трапезария. Тук от ключово значение е да заложите на компактна маса, която съчетава в едно красив дизайн и функционалност.

Много дизайнери препоръчват да заложите на кръгла или овална маса. В зависимост от трапезарията Ви, можете да заложите на класически модел или разтегателна маса. Ще се изненадате колко много хора и ястия можете да поберете на тях. И най-хубавото е, че и двата варианта са подходящи за стаи с неправилна форма и множество ъгли.

Продължете с избор на трапезни столове.

Трапезните столове трябва не само да се съчетават с височината, цвета и мотивите на масата, а и да отговарят на пространството Ви. Може много да искате да вземете 6 или 8 стола, но ако не разполагате с достатъчно място ще се наложи да заложите на класиката – 4 стола.

Тук Ви съветваме – след като изберете масата, да прецените колко стола могат да се наредят свободно около нея и да заложите на този брой.

Завършете с красив акцент.

Планирайте декора и използвайте трикове, с които да създадете илюзия за повече простор и свобода. Наблегнете на естествената светлина и меките и светли тонове, които разширяват визията нагоре.

Това са нашите три важни съвета при обзавеждане на малко жилище. Не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 089 788 0188, ние ще Ви препоръчаме подходящи столове и маса.

Споделете публикацията

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене

Количка

Нямате артикули в количката.

Call Now Button