Facebook Pixel
Какво трябва да знаете при обзавеждане на трапезарията?
, Какво трябва да знаете при обзавеждане на трапезарията?
Публикувана в Полезно

Какво трябва да знаете при обзавеждане на трапезарията?

От зона за хранене в кухнята до приветливо оформена трапезария. Това пространство трябва да бъде практично, функционално и красиво – без значение колко пъти на ден го използвате. Правилния дизайн и избора на мебелите за трапезария са от ключово значение, за да разгърнете потенциална на това пространство.

Но ние не сме тук, за да Ви кажем кой стил на обзавеждане да обзаведете. А да Ви споделим две по-скоро малки и фини акцента, които могат да повлияят на цялостната визия на стаята.

Обърнете внимание на всички мебели за трапезария, не само на масата.

Много хора допускат грешката да се фокусират единствено на масата за хранене. Според някой дизайнери, 109 сантиметра е идеалната ширина за масата. Защото дава възможност при големи събирания да се разположат всички необходими ястия и чинии. Но в същото време остава място, за да общувате свободно.

Но не забравяйте, че мебелите за трапезария са много повече от масата. Трябва да помислите да шкафовете, барплота и всички декорации, които ще допълнят цялостния дизайн. А заедно с масата трябва да изберете столове, които да съответстват на нейната височина.

, Какво трябва да знаете при обзавеждане на трапезарията?

НЕ подценявайте височините.

Закупете мебелите за трапезария или поне масата и столовете от един производител. Не забравяйте, че повечето брандове имат различни стандартни размери, по които работят. Така взимайки масата и столовете от две различни места, рискувате те да не си съответстват. И да Ви създават дискомфорт по време на хранене.

С това ще завършим тази статия. Ако искате да заложите на най-добрите мебели за трапезария, разгледайте нашия онлайн магазин.

Споделете публикацията

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене

Количка

Нямате артикули в количката.

Call Now Button