Facebook Pixel
Какви са новите тенденции при обзавеждане на трапезарията?
, Какви са новите тенденции при обзавеждане на трапезарията?
Публикувана в Полезно

Какви са новите тенденции при обзавеждане на трапезарията?

Новата 2023 година започна шеметно! Изминаха едва три месеца, но производителите на мебели ни изненадаха с още по-интересни и необичайни решения за нашия дом. И, докато през януари фокусът бе насочен към спалнята, днес ще обърнем внимание на трапезарията.

Време е да изтупаме прахта от старото обзавеждане, да приберем готварските книги на сигурно място и да вдъхнем нов живот на това специално пространство. В тази статия ще Ви споделим най-актуалните тенденции, с които ще съчетаете удобството, функционалността и красивия дизайн.

Мебелите от дърво в тъмен цвят се завръщат!

Богатите, тъмни дървесни тонове ще бъдат звездата в дизайна на трапезарията през 2023 година. Нашите дизайнери споделят:

„Започваме да виждаме как все повече хора се опитват да избягат от неутралните и светли цветове за мебелите за трапезарията. Все повече избират дълбоките и тъмни дървесни тонове не само за масата за хранене, но и за останалите мебели.”.

Истината е една – няма нищо по-красиво от природата. А да вплетете нейните уникални дървесни шарки в трапезарията си, е все едно да вечеряте в гората. Ерата за белите стени и бледите мебели, е към своя край! Тъмните дървесни цветове внасят усещането за характер, уют и топлина. Всичко, за което някой може да жадува и иска да подари на семейството си.

Ако и на Вас този тренд Ви харесва, не забравяйте – най-голямата инвестиция е трапезната маса. Не се притеснявайте, че тази тенденция ще излезе скоро от мода. Тъмните тонове са традиционни за бита на българина и изглеждат елегантно и стилно. Това е вечен стил, който никога няма да Ви предаде.

Добавете повече индивидуалност.

Бели стени и пространство, в което не присъстват излишни елементи и декорации. Тази тенденция бе предпочитана от домакинствата през изминалите години. Днес, тя отстъпва мястото си на ИНДИВИДУАЛНОСТТА.

Все повече интериорни дизайнери откриват, че техните клиенти искат техният дом да бъде изявление на тяхната личност. Да отговаря на техния начин на живот и да представя всичките им хобита и интереси.

Трапезарията е една от най-важните стаи във всяко жилище. Това е мястото, в което ще се събирате със семейството си, ще каните гости и ще бъде душата на дома Ви.

Затова тази тенденция е насочена към Вас самите. Няма значение дали искате любимият Ви цвят да присъства навсякъде, обичате антики, ценител сте на изкуството или имате колекция от предмети със сантиментално значение. Не ги крийте, а ги изкарайте на показ! Съчетайте качествени мебели за трапезарията с Вашата личност!

Добавете малко блясък.

, Какви са новите тенденции при обзавеждане на трапезарията?

Може да Ви се струва, че трябва да следвате определени стандарти при обзавеждане на трапезарията. Не позволявайте това да Ви попречи да се забавлявате с дизайна.

През 2023 година на фокус ще е блясъкът. Ще видите как това пространство възвръща бляскавите си корени, като същевременно запазва усещането за домашен уют.

Разбира се, това не означава да пренебрегнете избора на маса и столове. Дори напротив, новите тенденции не пренебрегват качеството и удобството им.

Но всичко около тях е идеалното поле да създадете много блясък. Заменете обикновения и скучен полилей с плафон с екстравагантен дизайн. Добавете на трапезните столове дамаска с отличаващи се мотиви и цветове. И това са само някои от хилядите възможности, които новите тенденции Ви предоставят.

Това са само някои от актуалните трендове през 2023 година. Следете нашия блог, защото скоро ще продължим темата.

Споделете публикацията

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене

Количка

Нямате артикули в количката.

Call Now Button