Facebook Pixel
Как да освежите интериора на трапезарията?
, Как да освежите интериора на трапезарията?
Публикувана в Полезно

Как да освежите интериора на трапезарията?

В един или друг момент на всеки се случва да му се прииска да промени изцяло обзавеждането на дома си. Понякога причините са неправилно подбрани дизайн, стил и декорации, а друг път – старите мебели просто вече не отговорят на Вашия начин на живот. 

Може би най-новите тенденции не са отговорили на Вашите очаквания или искате да добавите малко свежест в сивото пространство. Не знаете как да го постигнете?

Не се притеснявайте! Независимо каква е причината, почти неизбежно е в даден момент да се насочите към нещо ново и да потърсите ново вдъхновение. В тази статия ние, от Ник Стил, ще Ви дадем няколко лесни и бюджетни идеи как да освежите интериора на трапезарията си. 

Какво трябва да знаете?

Ако сте готови да се влюбите в дома си отново, забравете за страха и притесненията си! Първата стъпка е да знаете какво точно искате! Ако ще Ви е по-лесно, направете списък с всички неща, които в момента Ви дразнят и не са удобни при експлоатация.

Идеята на трапезарията е не само да бъде красива, а и да създава уютна обстановка и да Ви предразполага да се насладите на незабравими семейни мигове. Затова, ако нещо Ви създава напрежение и проблеми – просто го махнете! 

Не се нуждаете от голям бюджет за да промените интериора си! Понякога малка актуализация може да направи голяма разлика. Това невинаги е свързано с влагане на много време и пари! 

Какво Ви предлагаме?

Освежаването на интериора на трапезарията може да се превърне в приятно занимание с правилните стъпки! Следвайте нашите предложения, за да се справите по-бързо с тази задача:

Пренаредете мебелите.

Макар че това е най-рентабилният вариант – не се нуждаете от пари за изпълнението му, е голямо предизвикателство! Преорганизирането на помещението може да Ви помогне да видите Вашата трапезария по един нов и очарователен начин.  

Разбира се, не е задължително да оставите старите декорации – декоративни възглавници, картини, покривки и други. Подмяната им е прост начин, с който да освежите интериора. Препоръчваме Ви да заложите на леки, свежи и ярки материи в необичайни тонове и шарки, които ще изпъкнат върху старото обзавеждане. 

Променете цветовете.

Боядисването може да Ви се струва като странно начинание. Нека Ви обясним.

Приемаме, че сте се уморили от скучните стени в класическо бяло или прекалено ярък цвят. Или съвсем скоро сте си купили скрин или тв маса, но тяхната визия не пасва на останалата част от интериора. Да си купите нова звучи като добра идея, но ако нямате достатъчно средства ще се наложи да гледате това „недоразумение”.

Най-лесният вариант е да промените цветовете! Започнете от стените и изберете нов цвят, който да вдъхва повече живот и енергия на трапезарията. 

Не забравяйте да грабнете и четката, за да преобразите и мебелите, които не харесвате! Повярвайте ни – не е толкова трудно! Можете да използвате тебеширена или обикновена боя, да ги разкрасите с шаблони или просто да използвате спрей боя. 

Наистина, има хиляди начини и от Вас зависи в коя посока ще поемете!

Поканете природата в трапезарията!

Няма нищо по-свежо и красиво от цветя и растения. Наличието им във Вашето пространство, може да направи голяма разлика във външния вид и усещането във всяка стая. Добавете пръски цвят с цветя в жълто, зелено или розово. Поставете по-големи растения на ключови места и се съобразете да не пречат на свободното преминаване. 

Ако се притеснявате, че няма да се справите с отглеждането им, заложете на видове, които не са претенциозни към отглеждането си. Има много красиви растения, които не се нуждаят от всекидневно поливане и пряка слънчева светлина.

Сменете трапезната маса и столовете.

Не бива да забравяме, че фокусът на трапезарията е да събере семейството на една маса. Затова често това е най-износената и захабена мебел, наред със столовете. Ако и Вашите са на преклонна възраст и вече не отговарят на изискванията Ви за стил и удобство, време е да се замислите да ги пенсионирате. 

В онлайн магазина на Ник Стил, ще откриете голямо разнообразие от трапезни маси и столове. Ние сме подбрали някои от най-актуалните модели на производители с дългогодишен опит в бранша. Затова не се колебайте да се свържете с нашите консултанти,  ако се нуждаете от съдействие или професионална консултация.

Потърсете ни на телефон: 0897 880 180.

Споделете публикацията

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене

Количка

Нямате артикули в количката.

Call Now Button