Facebook Pixel
Храна, питиета и още нещо…
, Храна, питиета и още нещо…
Публикувана в Полезно

Храна, питиета и още нещо…

Много собственици на ресторанти се фокусират изцяло над храната и обзавеждането на кухнята, напълно пренебрегвайки салона. Но това е грешка, защото клиентите очакват не само вкусна храна, но и приятна обстановка.

В тази статия ще Ви дадем няколко съвета на какво трябва да обърнете внимание, когато избирате мебели за ресторанти.

Важно е още от началото да знаете, че мебелите за ресторанти се различават от тези за жилището. Тук става въпрос за ежедневна и интензивна употреба. Затова Ви препоръчваме да изберете мебели, специално предназначени за ресторанти. Те са не просто изработени с по-качествени материали, но могат да издържат постоянната експлоатация и чистене.

Първата стъпка да откриете правилните мебели за ресторанти е да определите какъв ще бъде Вашия бизнес – заведение за бързо хранене, пицария, сладкарница или изискан ресторант.

След това трябва да прецените с какво пространство разполагате в салона, да прецените колко клиенти можете да очаквате в час пик и какви са техните предпочитания. В зависимост от тези фактори, можете да  изберете правилните мебели за ресторанти.

Съветваме Ви първо да изберете масите и столовете и около тях да оформите останалото пространство.

Не забравяйте, че изборът на материали е много важен! Най-добрите мебели за ресторанти могат да предложат различни комбинации от дърво, метал и пластмаса.

Всеки материал, който се използва за производството на мебели за ресторанти трябва да отговаря на специфични изисквания за здравина и издържливост.

Чудите се от къде да намерите качествени мебели за ресторанти? Доверете се на Ник Стил и ние ще Ви помогнем да направите най-добрия избор!

Споделете публикацията

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене

Количка

Нямате артикули в количката.

Call Now Button