За нас

Кои сме ние?

НИК СТИИЛ ЕООД е на българския пазар от 2000 г.

Вече 18 години се утвърждава, като един от основните в България вносители и търговци на мебели подходящи за обзавеждане на хотели, ресторанти, барове, плажове, басеини, офиси и домове. Извършва директен внос от Италия, Турция, Гърция, Германия, Франция, Китай. Раполага с налични количества на склад ,а двата магазина на фирмата в София и Варна са на разположение на своите клинети. Предлаганите продукти са се доказали в годините с високото си качество, а цените са едни от най-конкурентните в бранша.

Гарантираме Ви високо качество,конкурентни цени,професионално обслужване, бързи и точни доставки и богато разнообразие.

За нас е чест да работим за Вас!

Потърсете ни !

Какво можем да Ви предложим?

Стилно обзавеждане за хотели.

Хотелите са едни от най-посещаваните места по време на туристическия сезон. Затова техните собственици се стараят да ги направят максимално приветливи и комфортни за своите гости. Някой избират стилно и комфортно обзавеждане за хотели, докато други предпочитат по-нестандартните мебели и всяко кътче да е с необикновена тематика.

Всъщност стила на обзавеждането за хотели не е толкова важно. Защото за туристите визията не е толкова важна, колкото комфорта.

При нас ще откриете богат избор от обзавеждане за хотели – легла, шкафове, гардероби, комплекти и още много различни предложения. Постарали сме се да изберем най-качествените и разнообразни мебели за обзавеждане на хотели.

Не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0897 880 180, ако търсите точно определени мебели. Нашите консултанти ще Ви съдействат да превърнете хотела си в едно приказно кътче.

сив градински комплект vital grey
бежов градински комплект Vital set
chairs-2
гала

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене

Количка

Нямате артикули в количката.