Facebook Pixel

За нас

Кои сме ние?

НИК СТИИЛ ЕООД е на българския пазар от 2000 г.

Вече 18 години се утвърждава, като един от основните в България вносители и търговци на мебели подходящи за обзавеждане на хотели, ресторанти, барове, плажове, басеини, офиси и домове. Извършва директен внос от Италия, Турция, Гърция, Германия, Франция, Китай. Раполага с налични количества на склад ,а двата магазина на фирмата в София и Варна са на разположение на своите клинети. Предлаганите продукти са се доказали в годините с високото си качество, а цените са едни от най-конкурентните в бранша.

Гарантираме Ви високо качество,конкурентни цени,професионално обслужване, бързи и точни доставки и богато разнообразие.

За нас е чест да работим за Вас!

Потърсете ни !

Какво можем да Ви предложим?

Стилно обзавеждане за хотели.

Хотелите са едни от най-посещаваните места по време на туристическия сезон. Затова техните собственици се стараят да ги направят максимално приветливи и комфортни за своите гости. Някой избират стилно и комфортно обзавеждане за хотели, докато други предпочитат по-нестандартните мебели и всяко кътче да е с необикновена тематика.

Всъщност стила на обзавеждането за хотели е първото нещо, което привлича погледа на посетителите. Но има нещо, което туристите обичат още повече и това е комфорта.

Как да изберете правилното обзавеждане за хотели?

Цветовата гама е изключително важна за всяка хотелска стая. Много дизайнери ще Ви препоръчат да изберете релаксиращи нюанси, каквито могат да бъдат неутралните цветове и земните тонове. Формите и текстурите на обзавеждането за хотели трябва да се съчетават.

Ако всяка стая ще бъде тематична, използвайте модерно хотелско обзавеждане с форми и повърхности, отговарящ на темата.

Всяка една мебел от обзавеждането за хотели трябва да изглежда добре и да отговаря на интериора.

Най-важното качество на обзавеждането за хотели е практичността. Елементи като дивани от велур или плюшени килими са изключително трудни за поддръжка. Те не издържат на износване и ще трябва да ги замените само след няколко години. Затова при избора обърнете внимание на постоянното ползване на обзавеждането за хотели.

Какво ще откриете при нас?

При нас ще откриете богат избор от обзавеждане за хотели – легла, шкафове, гардероби, комплекти и още много различни предложения. Постарали сме се да изберем най-качествените и разнообразни мебели за обзавеждане на хотели.

Не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0897 880 180, ако търсите точно определени мебели. Нашите консултанти ще Ви съдействат да превърнете хотела си в едно приказно кътче.

, За нас
, За нас
, За нас
, За нас
, За нас

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене

Количка

Нямате артикули в количката.

Call Now Button