Facebook Pixel

Връщане на стока

Може да върнете закупените продукти в 14 дневен срок, при следните условия:

  1. Пратката има нарушения на физическата си цялост, на опаковката и съдържанието й;
  2. Поръчаните стоки са доставени или фактурирани погрешно;
  3. При наличие на фабрични дефекти, за които клиентът не е уведомен.

В горепосочените случаи всички разходите за доставка при обратното връщане са за сметка на „НИК СТИИЛ“ ЕООД.

Купувача има право без посочване на причина и без да дължи обезщетение или неустойка в срок от 14 дневен срок от получаване на стоката да върнете същата, в случай, че тя не е използвана и не е нарушена целостта на опаковката. В този случай купувача дължи директните разходи по връщането на продуктите.

Пратката трябва да бъде изпратена със същата куриерска фирма, която е доставила стоката на адрес гр. Варна, ул.“Дебър“ 33 или гр. София, бул. „Симеоновско шосе“ 128 ет.2 или предадена на място в някой от магазините ни на посочените адреси.

При получаване на пратката от наша страна ще получите имейл с потвърждение или обаждане потвърждаващо нейното получаване. Съдържанието на пратката ще бъде проверено и обработено от нашия екип, след което ще получите финално известие по имейл, съдържащ детайли относно връщането на сумата: име на продукт, стойност, IBAN. Моля, уверете се, че сте проверили данните в този имейл.

При връщане на стоката в горните случаи заплатената сума ще Ви бъде възстановена по сметката, от която е направено плащането. Имате право да посочите изрично друга банкова сметка, по която да Ви бъде възстановена заплатената от цена на върнатата стока, както сте длъжен да посочите такава, в случай, че плащането на поръчката е извършена не по банков път.

Моля да имате предвид, че клиент на НИК СТИИЛ ЕООД  не може да върне закупен продукт и/или да предяви искове за нанесени щети/компенсации в следните ситуации:

  • ако връщането на продукт, причинено от всякаква ситуация е извършено в срок, надвишаващ 14-те дни от работния ден, следващ датата на сключването на договора;
  • В случай, че върнатият продукт не е в състоянието, в което е бил доставен, в това число в оригиналната опаковка с прикачени всички етикети и с всички придружаващи документи.

В случай на възстановяване на стойността на продукта, това ще бъде направено в рамките на 14 дни след потвърждение на връщането.

Във всички случаи, разходите за връщане и повторно изпращане са за сметка на Клиента, с изключение на случаите на нарушена цялост при доставка, не по Ваша вина, за което НИК СТИИЛ ЕООД  ще понесе разходите по доставката.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене

Количка

Нямате артикули в количката.

Call Now Button