Facebook Pixel

Условия за доставка

ДОСТАВКА НА СТОКИ

Доставката на поръчки, съдържащи продукти, предлагани от Nikstyle.bg/shop се извършва с куриерска фирма посочена от Купувача  до посочения от него адрес или офис на спедиторската фирма.  Цената на доставката се определя от условията на посочената от Купувача куриерска фирма .

Продавачът ще осигури подходящото опаковане на Стоките и изпращането на съпътстващите документи.

Детайлите по отношение на доставката на Стоките/Услугите включително, но не само тези относно срока на доставка/изпълнение не представляват договорно задължение от страна на Продавача за извършването на съответната доставка/изпълнението на сътветната Услуга на конкретна дата. Съответно Клиентът няма право на каквото и да е обезщетение в случай, че датата, на която е било обявено от Продавача, че ще достави Стоката или ще извърши Услугата не е спазена.

Nikstyle.bg/shop ,предоставя възможност за международни поръчки, за които са приложими настоящите Общи условия. Международни доставки се осъществяват  след предварително уточняване на Спедитор с който да бъде транспортирана стоката до Купувача и съответната цена за доставката ,която е за сметка на Купувача.За извършване на международна доставка е необходимо предварително заплащане на стойността на поръчката и разходите за доставката .

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене

Количка

Нямате артикули в количката.

Call Now Button