Facebook Pixel
Защо да изберете своите трапезни столове от Ник Стил?
, Защо да изберете своите трапезни столове от Ник Стил?
Публикувана в Полезно

Защо да изберете своите трапезни столове от Ник Стил?

Трапезарията е една от най-специалните стаи във всеки дом. В нея не само се наслаждавате на хубавата храна, но и преживявате незабравими мигове с приятели и роднини.

В центъра на всяка трапезация стои масата за хранене и столовете към нея. Те трябва да бъдат избрани така, че да отговорят на интериора и стила на жилището.

Защо да изберете трапезните столове на Ник Стил?

Много хора се заблуждават и закупуват първо трапезните столове. В резултат на това, често се случва те да не са подходящи за масата, да не отговарят на нейния стил или височина.

За нас е важно да Ви помогнем да избегнете тази грешка. Затова винаги съветваме клиентите си закупят трапезните столове в комплекс с масата. Или поне да изберете първо масата.

Трапезните столове трябва да са съобразени с нейната височина и ширината им да бъде такава, че да се поберат по нея.
Добра идея е да оставите малко място между столовете. Така ще имате по-голяма свобода да ставате, без да се блъскате в хората до Вас.

Много дизайнери съветват да избягвате да купувате трапезни столове с по-малка ширина от 50 сантиметра, защото те няма да са достатъчно удобни, за да седите спокойно на тях.

Доверявайки се на Ник Стил, ние не просто ще Ви предложим най-доброто качество и стил, но и ще Ви помогнем да направите най-добрия избор.

Избрали сме да работим единствено с най-добрите производители на мебели. Така можем да Ви дадем гаранция, че всички трапезни столове в нашия магазин са изработени от висококачествени материали.

Свържете се с нас на телефон: 089 788 0188, ако имате нужда от професионален съвет или се колебаете какъв модел да изберете.

Споделете публикацията

Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене

Количка

Нямате артикули в количката.

Call Now Button