Facebook Pixel
Защо да изберете своите трапезни столове от Ник Стил?
, Защо да изберете своите трапезни столове от Ник Стил?
Публикувана в Полезно

Защо да изберете своите трапезни столове от Ник Стил?

Трапезарията е една от най-специалните стаи във всеки дом. В нея не само се наслаждавате на хубавата храна, но и преживявате незабравими мигове с приятели и роднини.

В центъра на всяка трапезация стои масата за хранене и столовете към нея. Те трябва да бъдат избрани така, че да отговорят на интериора и стила на жилището.

Защо да изберете трапезните столове на Ник Стил?

Много хора се заблуждават и закупуват първо трапезните столове. В резултат на това, често се случва те да не са подходящи за масата, да не отговарят на нейния стил или височина.

За нас е важно да Ви помогнем да избегнете тази грешка. Затова винаги съветваме клиентите си закупят трапезните столове в комплекс с масата. Или поне да изберете първо масата.

Трапезните столове трябва да са съобразени с нейната височина и ширината им да бъде такава, че да се поберат по нея.
Добра идея е да оставите малко място между столовете. Така ще имате по-голяма свобода да ставате, без да се блъскате в хората до Вас.

Много дизайнери съветват да избягвате да купувате трапезни столове с по-малка ширина от 50 сантиметра, защото те няма да са достатъчно удобни, за да седите спокойно на тях.

Доверявайки се на Ник Стил, ние не просто ще Ви предложим най-доброто качество и стил, но и ще Ви помогнем да направите най-добрия избор.

Избрали сме да работим единствено с най-добрите производители на мебели. Така можем да Ви дадем гаранция, че всички трапезни столове в нашия магазин са изработени от висококачествени материали.

Свържете се с нас на телефон: 089 788 0188, ако имате нужда от професионален съвет или се колебаете какъв модел да изберете.

Споделете публикацията

Коментар

  • Не се бях замисляла, че има толкова особености при избора на един стол. Доста полезна информация е описана в тази статия. А от мебелите на Ник Стил съм изключително доволна.

    Марина Иванова
    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене

Количка

Нямате артикули в количката.

Call Now Button